podcast news play företagaren I media förmån

Förhandsvisning av nya Bond - No Time To Die

Medlemsträff i Göteborg med agent 007
Publicerad 5 okt 2021

I veckan som gick försågs Göteborgsföreningens medlemmar med en stor portion action på förhandsvisning av nya Bondfilmen No Time To Die.

Ordförande Cathrine Dellborg och ledamot Jakob E Saternus berättade om den action som även pågår i föreningen inför valet 2022, kampanjen - ett år till valet - och den enkät för trygghetsfrågor för företagare som precis rullats ut till alla medlemmar i Göteborg.

Mer än var tionde företagare uppger att de övervägt att lägga ner sin verksamhet som en konsekvens av brottsligheten och det är alarmerande siffror.
Det är en av frågorna som vi på Företagarna Göteborg kommer att driva under kommande år.
Eftersom vi närmar oss val under 2022 bjuder vi under hösten in samtliga partier från Göteborgs kommunfullmäktige för att tala om valet och trygghetsfrågan för företagare.
Svara på enkäten, din röst är viktig 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.