podcast news play företagaren I media förmån

Vi träffar Moderaterna - Axel Josefson

Vad vill du fråga Kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Axel Josefson?
Publicerad 20 okt 2021
Axel Josefson, Kommunstyrelsens ordförande Göteborg, Jakob E Saternus, ledamot Företagarna Göteborg,

På tisdag träffar vi Axel Josefson (M), Kommunstyrelsens ordförande för att lyfta viktiga företagarfrågor inför det kommande valet. 

Våra företagare sitter på många lösningar på de hinder och problem som finns och det är viktigt att våra politiker får veta vad medlemmarna i Göteborg tycker är av vikt för att vi ska kunna förbättra företagsklimatet i Göteborg. Det är ju våra småföretagare som i hög andel skapar jobb och därmed välfärd. 4 av 5jobb skapas i småföretag.

Mejla in dina frågor till oss på gbg@foretagarna.se 

Under hösten bjuder vi in samtliga partier från Göteborgs kommunfullmäktige för att tala om valet och företagsklimatet i Göteborg. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.