För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarluncherna i Sotenäs är i gång igen

Publicerad 4 okt 2021
Efter en paus under corona har Företagarna Sotenäs bjudit in till företagarluncher igen. Höstpremiären var i september på gemytliga Olgas Bistro i Hunnebostrand.

Kommunens nya näringslivsutvecklare Fredrik Handfast presenterade kommunens tankar och planer framåt. Han själv kommer att göra flera företagsbesök på ett roligt sätt framöver; en stafettpinne överlämnades till en företagare på lunchen och som han kommer att besöka. Företagaren får sedan lämna den vidare till en annan företagare som hen tror vill ha ett besök.

 


Företagarna Sotenäs ordförande Mikael Andersson presenterade kort Svenskt Näringslivs ranking där Sotenäs klättrat placeringar sen förra året, men är fortfarande på blygsamma plats 245 av 290 kommuner. Mikael genomförde en snabb undersökning där alla i rummet fick svara på Svenskt Näringsliv frågor och resonerade sedan kort om vad företagen kan hjälpa kommunen med.

 

Lunchen, en supergod fisk, fick gott betyg av alla och Clas på Olgas bistro berättade glädjande att nu kommer de att köra året om.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna