För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hög aktivitet och många idéer under nätverkslunch på Glasets Hus

Publicerad 12 nov 2021
Den 9 november träffades över 30 personer för att äta lunch tillsammans på Glasets Hus i Limmared, ett samarbete mellan Företagarna Kind och Svenljunga och Tranemo kommun.

Under lunchen diskuterades näringslivsfrågor och utveckling av de båda kommunerna på kort och lång sikt. Man både hörde och såg att aktiviteten var hög vid borden då många bra synpunkter kom upp. Det fanns önskemål om företagshotell  i båda kommunerna för att kunna skapa större samverkan mellan små och stora företag på ett ställe. Det fanns även önskemål om att kunna hitta företagen i respektive kommun på kommunernas hemsidor, för att lättare kunna finna det man söker och efterfrågar och på detta sätt gynna sin egen eller närliggande kommuns företag.

 

"Nästa härliga lunch kommer att vara den 7 december på Centralen i Tranemo och då hoppas vi på samma härliga uppslutning och givetvis finns det plats för fler" säger Christer Svensson, ledamot i Företagarna Kind.

 

 

Fler nyheter från Företagarna