podcast news play företagaren I media förmån

Hög aktivitet och många idéer under nätverkslunch på Glasets Hus

Den 9 november träffades över 30 personer för att äta lunch tillsammans på Glasets Hus i Limmared, ett samarbete mellan Företagarna Kind och Svenljunga och Tranemo kommun.
Publicerad 12 nov 2021

Under lunchen diskuterades näringslivsfrågor och utveckling av de båda kommunerna på kort och lång sikt. Man både hörde och såg att aktiviteten var hög vid borden då många bra synpunkter kom upp. Det fanns önskemål om företagshotell  i båda kommunerna för att kunna skapa större samverkan mellan små och stora företag på ett ställe. Det fanns även önskemål om att kunna hitta företagen i respektive kommun på kommunernas hemsidor, för att lättare kunna finna det man söker och efterfrågar och på detta sätt gynna sin egen eller närliggande kommuns företag.

 

"Nästa härliga lunch kommer att vara den 7 december på Centralen i Tranemo och då hoppas vi på samma härliga uppslutning och givetvis finns det plats för fler" säger Christer Svensson, ledamot i Företagarna Kind.

 

 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.