För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Festligt på Riverside när företagare prisades

Publicerad 5 nov 2021
Företagarna Uddevalla har hållit sitt traditionella Högtidsmöte på Riverside. Lärlingar erhöll sina Gesällbrev, Gesäller fick sina Mästarbrev och dessutom fick Årets Företagare sin utmärkelse.

I år delades det ut fem Gesällbrev inom yrkena Frisör, Klänningsskrädderi och Damskrädderi samt ett Mästarbrev inom Fotografyrket.

Den lärling som fått högsta betyg eller speciellt utmärkt sig vid avlagt gesällprov utses som Årets Gesäll. Frisören Frida Hansson är den som utsågs till Årets Gesäll.

Nordiska Skräddarskolans Ansvarige Utbildningsledare Karolina Spangenberg var kvällens brevutdelare.

Årets Företagare i Uddevalla 2021

Utmärkelsen Årets Företagare i Uddevalla gick till Peter Andersson, VD och Alexander Lecander, vVD båda ägare till Session Map AB. De har tillsammans med sitt team av anställda utvecklat Session Map AB till en etablerad distributör till svenska frisörsalonger. Peter och Alexander var med och startade Session Map AB, 2009. Tillsammans har de en gedigen erfarenhet inom frisörbranschen. Deras gemensamma nämnare är att kunderna alltid är i fokus. Produkterna används på fler än 1500 salonger.

Vid senaste bokslutet omsätter man nästan128 miljoner och idag har man 37+ skickliga medarbetare på företaget, de är företagets största och viktigaste resurs.

Några röster om Peter, Alexander och företaget:

  • Företagare som är superpositiva att samarbeta med!
  • Företagare som vill hitta nya metoder att utbilda och har spännande event
  • Deras produkter är våra storsäljare
  • Personalen känns alltid motiverade och är trevliga när man mejlar eller ringer.

Företaget hittar du uppe på Nya Kuröd.

Peter och Alexander, vi är stolta över att ha Er och företaget Session Map AB i Uddevalla! Och det är med glädje Ni i år tilldelas priset Årets Företagare.
www.session.nu

48 glada gäster avnjöt en delikat måltid, Jan och Otto Falk stod för musik och sång under mötet.

Fler nyheter från Företagarna