headphones newspaper video-player

Vi besöker företagaren Jessica Petersen, på Gourmet Sofie

Träffa Jessica Petersen, som driver cateringföretaget Gourmet Sofie.
Publicerad 2 apr 2021

Jessica PetersenGourmet Sofie är en av våra företagare i Göteborg som tampas med pandemins verkningar.

Jessica driver sedan 24 år tillbaka en blomstrande verksamhet med catering till företag, bröllop, sällskap och privatpersoner.

Fram till februari förra året hade hon 9st anställda med pga pandemin är de nu 4st anställda kvar. Tufft läge, men de har ställt om i företaget och levererar nu istället till digitala event och så hoppas de naturligtvis på att kunna öppna upp igen efter sommaren.

Idag besökte ordförande i vår Göteborgsförening, Cathrine Dellborg, Jessica på hennes företag för att lägga örat mot marken. 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor