För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Njutningsfull företagarvandring i Dammsjöås

Publicerad 24 maj 2021
På Företagarna Alingsås senaste nätverksträff vandrade Alingsåsföretagare med familjer tillsammans under en stilla kväll i vackra Dammsjöås.
Nils Erik Molin berättar om Dammsjöås och om Allan Karlsson, som 1987 testamenterade fastigheten till Alingsås Friluftsklubb och Alingsås Hembygdsförening, att förvalta för framtiden.

Dammsjöås är en verklig oas utan el eller rinnande vatten som är väl värt ett besök. Museet över Allan Karlsson och hans livsgärning är både fantastiskt välskött och välkomnande. Denna kväll samlade företagare med familjer och fick höra en fängslande berättelse om ett liv för inte alls längesedan.

”Det var en kväll med stillhet, förundran och beundran”, berättar Conny Johansson, vice ordförande Företagarna Alingsås.

Nu tar Företagarna Alingsås sommarlov och nästa träff blir i september då medlemmar kommer att välkomnas till ett arrangemang tillsammans med Nääs Fabriker.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna