headphones newspaper video-player

Medlemsintervju med konstnären Charlotte Olsson, Lott´s of Sweden

Träffa vår medlem och företagare - konstnären, designern och formgivaren Charlotte Olsson
Publicerad 2 jun 2021

Idag träffar vi vår medlem och företagare, Göteborgsbaserade Charlotte Olsson, på hennes ateljé och vi pratar om hur pandemin påverkar henne som företagare.  

Den svenska konstnären Charlotte Olssons design, konst och formgivning har ett viktigt budskap. Kärnan handlar om att vara uppmärksam på jordens resurser och använda det som redan finns.
Charlotte hämtar inspiration från återvunna material som hon skulpterar från. Av respekt för dessa material skapar hon bara originalkonst - aldrig några utgåvor. 
Hennes mönster och kollektioner säljs över hela världen och i dagarna släpper hon också en härlig badkollektion!

Hon har visat sin konst på bl.a. Hollywood Road Gallery och Decorative Art Fair i London och hon är en av mycket få svenskar som har ställt ut sin konst på Europarådet i Strasbourg. 

Se filmen här Charlotte_Olsson Lotts of Sweden.mp4

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor