För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

MKH i Hjo har utsetts till Årets Företagare

Publicerad 9 jul 2021
MKH i Hjo är ett storsatsande familjeföretaget som i över 40 år försett Skaraborg med städmaskiner. Företaget säljer, hyr ut och servar städmaskiner och städutrustning åt företag, butiker, ja överallt där det finns behov av att städa. Kunderna finns i Skaraborg, men även runt Jönköping och Alingsås, Borås och Göteborgshållet.

magnusMKH.jpg- Fantastiskt roligt att vi blir uppmärksammade så här och det känns som att Hjo är på gång. Vår satsning på nya lokaler blev större än vi räknat med från början och det känns bra att fler är villiga att satsa, säger Magnus Gustafsson, som driver MKH Hjo tillsammans med familjen.

- I vanliga fall brukar vi dela ut priset på Näringslivsgalan, men på grund av coronan får det bli på det här sättet, sa Johan Tilander, ordförande för Företagarna i Hjo vid ceremonin vid MKH:s lokaler.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

"För en stark entreprenörsanda och en fantastisk satsning inför framtiden på ett lokalt familjeföretag. Satsningen möjliggör även att andra företag kan etablera sig i Hjo i fina lokaler."

Storsatsande MKH i Hjo har utsetts till Årets företagare 2020. Familjeföretaget har i snart 40 år försett Skaraborg med omnejd med städmaskiner och satsningen på nya lokaler på norra industriområdet har gett mersmak och möjlighet för fler företag att flytta in i nya, ändamålsenliga lokaler.

Fler nyheter från Företagarna