headphones newspaper video-player

Günther Mårder gästade årets första nätverkslunch i Herrljunga

Sista måndagen i månaden arrangerar Företagarna Herrljunga, tillsammans med Fokus Herrljunga, nätverkslunch för företagare. Den 25 januari var det premiär för årets nätverkslunch, som i år såklart blev digital på grund av pandemin. Företagarnas vd Günther Mårder gästade denna gång och pratade om ”Företagande i Coronatider”.
Publicerad 25 jan 2021

Günther Mårder pratade om hur företagare tagit sig an krisen som drabbat dem. Han berättade om hur Företagarna arbetat och fortsätter att arbeta under pandemin. Det har varit väldigt korta remisstider, det vill säga tiden som Företagarna som remissinstans haft på sig att yttra sig i olika frågor. Günther passade på att tacka alla deltagande medlemmar, som genom sitt medlemskap möjliggör för Företagarna att kunna fortsätta driva på och ta parti för företagare.

Carl-Olov Holmström, näringslivschef i Herrljunga informerade om vad som är på gång lokalt i Herrljunga. Företaget Pipeline kommer att flytta sin fabrik till Herrljunga kommun, vilket kommer att innebära många nya arbetstillfällen och mer information om det kommer längre fram. Carl-Olov skickade också med deltagarna en uppmaning om att fortsätta stötta den lokala handeln, så att butiksägarna kan ta sig igenom den här svåra perioden.

 

− Det var kul att köra igång årets första nätverkslunch med intressant information av Günther Mårder. Som företagare är det mycket regler och annat att hålla reda på, särskilt nu under pandemin. Günther gav oss en bra bild av läget, även om det är mycket information att ta in. De digitala nätverksluncherna fortsätter en gång i månaden, vilket är jättebra, men nu längtar jag också efter fysiska möten, där man kan sitta och tjôta lite annat också, säger Jörgen Dahlqvist, kassör i Företagarna Herrljunga.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Handlar höga elpriser och dålig elförsörjning om att det är brist på el? Företagarnas expert reder ut.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor