För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hyllade och drivna entreprenörer utsedda till Årets Företagare i Skövde & Tibro 2020

Publicerad 11 feb 2021
Företagarna Skövde-Tibro presenterar stolt årets vinnare av Årets Företagare i Skövde & i Tibro 2020! Prisutdelningarna blev annorlunda mot tidigare år och istället för stor scen med galapublik fick vinnarna uppmärksammas mer personligt och hyllas i de digitala kanalerna.

Årets företagare utses av Företagarna Skövde-Tibro och delas ut till den företagare som under året utfört prestation i samhället/näringslivet/Skövde & Tibro och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare.

Priset delas ut för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. Efter ett gediget arbete utses slutligen vinnaren under en gala i Stockholms stadshus i oktober.

Årets Företagare i Skövde 2020 Sanna Dahl - driver butikeStyled by me

-Det blev det en chock när jag fick veta att jag blivit Årets företagare i Skövde 2020. Christian Grane på Skövdevillan,  hade bett om ett möte där han sa att han ville prata affärer men istället kom fyra personer från Företagarna och meddelade om denna fina utmärkelse. Detta känns otroligt hedrande och priset är lika mycket personalens pris som mitt.

Vinnarmotiveringen: 

Årets företagare är en entusiastisk och driven entreprenör som sprider en positiv företagskultur i Skövde.

Sedan starten 2014 har bolaget haft en fin utveckling och en av hemligheterna är förmågan att se möjligheter istället för problem. Genom en stor portion nyfikenhet och envishet hittar Årets företagare alltid ett sätt att utveckla verksamheten – både i goda och tuffa tider.
Genom en snabbfotad och kreativ marknadsföring på sociala medier, har företaget även arbetat upp en stor kundbas bortom Skövdes gränser.
I butiken sätts kunden alltid i fokus genom ett personligt och proffsigt bemötande från personalen. Årets Företagare har både en inställning och ett ledarskap som stimulerar detta fullt ut.

 

Från vänster Erik med sin far Lars Nilsson på Thage Eriksson Entreprenad AB Tibro, Företagarnas Fredrik Gustafson samt Greger Lindholm.

Årets Företagare i Tibro 2020 Lars Nilsson - driver Thage Eriksson Entreprenad AB

Lars Nilsson känner sig jättehedrad och tycker det kom oväntat såklart men otroligt glad över utmärkelsen! I företaget har Lars varit med sen det startades 1990 och var först anställd och blev sedan delägare 2005.
– Runt 2015 köpte jag företaget och har idag ett 15-tal anställda.

Vinnarmotiveringen: 

Årets Företagare är en sann entreprenör som drivit ett anrikt företag vidare med goda resultat. Med mottot att alltid göra ett bra jobb så har han genom åren visat ett stort engagemang för både kunder och sin bransch. Genom målmedvetenhet, hög servicenivå och stor kreativitet löser han ut både små och stora projekt med finess. Trots hård arbetsbelastning och ett späckat schema så finns det även alltid tid för ett trevligt bemötande. En viktig egenskap som gör honom både till en uppskattad chef och omtyckt leverantör.

 

Näringslivsgalan i Skövde 20 år

Varje år arrangerar Skövde kommun och Företagarna en näringslivsgala för att hylla näringslivet i Skövde och Skaraborg.

Den 20:e Näringslivsgalan i Skövde bjöd på en annorlunda upplevelse. Den 3:e december ledde konferencier Johanna Beijbom den helt digitala galan från Arena Skövde. Under kvällen presenterade hon förinspelade prisutdelningar och intervjuer och tillbakablickar från tidigare galor och underhållning från Arkivet.

Missade du galan kan du se den här igen.

Ett stort TACK till alla de som tillsammans ordnade en härlig gala trots rådande covidläge.

Fler nyheter från Företagarna