För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bra dynamik i Mark på kurs i arbetsledarskap

Publicerad 21 sep 2020
Företagarna Mark är igång med höstens träffar för företagare. Först ut var Kurs i arbetsledarskap, som erbjöds till företagare och deras medarbetare med arbetsledande funktion, på trevliga Två skyttlar i Örby.

De tolv deltagarna fick under två dagar en blandning av korta teoripass, praktiska övningar och efterföljande diskussioner för att öka medvetenheten om det egna ledarskapet. Övningarna var praktiska och utifrån den egna upplevelsen fick alla insikter om just sitt ledarskap och motivation. Syftet var att sedan kunna använda den kunskapen till att motivera och få med andra i sitt ledarskap i sina företag.

Dagarna bjöd på en blandning av skratt, aha-upplevelser och förståelse om det egna beteendet i olika situationer. Utifrån upplevelserna fick deltagarna med sig knep för att hantera de olika situationerna.

Utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer hade kursledaren Marita Skogum, anpassat upplägg och övningarna. En extra stor kurslokal valdes ut och vädret gjorde att några övningar kunde genomföras utomhus. Lunchen åts i ett separat rum och ej med andra konferensgäster. Sjuka deltagare uppmanades såklart att stanna hemma.

Om några veckor är det dags för sista dagen och till den har alla bestämt en egen uppgift de ska öva på under tiden.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna