podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Motion och nätverkande på Partilles första Business Trailwalk

Publicerad 26 okt 2020
Behovet av att nätverka och träffa andra företagare finns kvar, även när en pandemi råder. Det visade verkligen premiären av Företagarna Partilles nya coronaanpassade koncept: Business Trailwalk.
Bild: Fredric Gustafsson

Denna första gång utgick vandrarna från Le Mat i de stämningsfulla miljöerna vid Jonsereds fabriker. Det är en utmärkt utgångspunkt för vandringar då både Bohusleden och Gotaleden passerar. Promenaden varade i en timme och gänget gick förbi så vitt skilda miljöer som LeMat, OneCake, Poppels bryggerier, Guide Revision, Icebug, Kantvind, Lille Grisen, Busmor Kafferosteri och Jonsereds trädgårdar.  Deltagarna gick parvis och fick byta samtalspartner flera gånger under promenaden. Det blev många nya möten och flera stannade kvar efteråt för att fortsätta sina påbörjade konversationer.

- Detta gör vi absolut om, det var riktigt trevligt och kul att flera personer kom som vi tidigare inte träffat på våra nätverksaktiviteter. Tillsammans skapar vi ett levande nätverk i en magisk miljö! Trailwalk är en nätverksform som passar många olika företagare, vi får röra på oss i fantastiskt vackra Jonsered och det är en bra aktivitet som fungerar extra bra i corona-tider, säger Fredric Gustafsson, initiativtagare till Business Trailwalk Partille.

Detta är Business Trailwalk Partille
Vandrarna samlas hos ett företag i Partille. En kort introduktion och sedan gemensam promenad i en timme på trevliga naturnära lättgångna stigar. Flera gånger under promenaden roterar deltagarna så att de får en ny samtalspartner. Promenaden inleds eller avslutas med kaffe på värdföretaget.

Vill du veta mer om Partille Business Trailwalk? Kontakta Fredric Gustafsson, ledamot i Företagarna Partille. E-post: fredric.gustafsson@coroc.se

Business Trailrun Sveriges mest hållbara affärsnätverk för moderna ledare.
Läs mer här https://businesstrailrun.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna