För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Marinko Aleksic på Rosellmagasinet är Årets Företagare i Bengtsfors 2020

Publicerad 22 okt 2020
Det var en härlig stämning på Rosellmagasinet under onsdagskvällen där värden Marinko Aleksic uppvaktades och utsågs Årets Företagare i Bengtsfors 2020. "Jag är fantastiskt glada och stolt men jag hade aldrig lyckats komma hit utan mina duktiga medarbetare", säger han.

Vanligtvis brukar alla få vara med vid den lokala Bonnamarknaden och hylla den lokala företagaren som utnämns till Årets Företagare i Bengtsfors. I år fick närmare 20 företagare vara med och fira samt nätverka under trevliga former på restaurang Rosellmagasinet.

Kvällen började med bubbel, snittar och mingel såklart! Sen var det uppdukat för trevlig middag och där hälsade Företagarnas ordförande Stephanie Brodeur Flink alla välkomna. På plats fanns 4 nya medlemmar i lokalföreningen som fick berätta om sina spännande företag och ta emot välkomstpaket från företagarna. 

ÅFBengtsforsrosellmagasinet.png

Kvällens höjdpunkt var såklart utnämningen av Årets Företagare i Bengtsfors 2020 och jurynsmotiveringen lyder:   

I drygt 10 år har Marinko Aleksic drivit Restaurang Rosellmagasinet. Under denna tid har han blivit en tydlig Bengtsforsprofil med ett stort kontaktnät. Han har utvecklat sin verksamhet kontinuerligt sedan han tog över den. Det har skett bland annat genom en utbyggnad som möjliggör fler gäster och en ny uteservering - och han har fler planer för framtida utveckling. Marinko är engagerad i branschen och samarbetar bland annat med Strömkullegymnasiet för att tillgodose framtida behov av medarbetare inom branschen och dela med sig av sin kunskap som krögare. Marinko är en intensiv person med ett stort hjärta. I hans verksamhet märks det bland annat genom att han kör ut mat till äldre, är delaktig i julbord för ensamma samt stöttar ett flertal evenemang som Idrottsgalan och Kanotmaraton. Ett bra bemötande, god service och samverkan mellan människor definierar Marinko Aleksic och Restaurang Rosellmagasinet.

Det var en glad och överraskad Marinko Aleksic som mottog priset som Årets Företagare i Bengtsfors. Marinko berättade om sin bakgrund och spännande företagaresa och tackade även de stammisar/kunder som gjort att han lyckats överleva nu under coronapandemin.  Som avslutning hämtade han sin personal och delade med sig av utnämningen till dem då han helt klart inte lyckats komma så här långt utan sina duktiga medarbetare. 

 

Kvällen fortsatte och Ing Marie Aronsson i styrelsen bjöd på ett riktigt klurig musikquiz. Det bjöds på både rockklassiker, 80- & 90-tals hits och även en del filmmusik. Kvällen segrare i quizet blev laget med deltagare: Årets Företagare Marinko Aleksic samt hans sambo Lotta, näringslivsutvecklaren Jeanette Lindh Svanqvist samt ordförande Stephanie Brodeur Flink. Stort grattis!

”Det här var säkert inte sista gången, håll utkik för fler Quiz Nights!”, hälsar styrelsen i Företagarna Bengtsfors!

Tack för en fantastisk kväll!

Styrelsen Företagarna Bengtsfors

Fler nyheter från Företagarna