För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Frukostklubben i Stenungsund fortsatt viktig mötesplats i corona-tider

Publicerad 13 okt 2020
I fredags välkomnade Företagarna Stenungsund-Tjörn ännu en gång till Frukostklubben. Denna gång i Fregattens biosalong för att kunna hålla bra avstånd. Mötet sändes även digitalt och ca 15 personer deltog på det sättet.

Programmet bjöd på lokalt företagsklimat i Stenungsund-Tjörn, där Linda Söderlund, projektledare lokal opinion på Företagarna, presenterade en sammanfattning av olika undersökningar som har gjorts.

Se presentationen Lokalt företagsklimat Stenungsunds och Tjörns kommuner här >>>

Anette Oscarsson på Stenungsunds kommun visade vad de har för satsningar för att stärka det lokala företagsklimatet.

Att Företagarna varit delaktiga i att se till att olika corona-stöd anpassats och tagits fram för småföretagare, berättade Mikael Erlandson, regionchef Företagarna Västra Götaland. om.

Ett tips från Företagarnas jurist Hampus Lövstedt som deltagarna fick med sig var att ringa den juridiska rådgivningen innan man säger upp personal. Det kommer att spara både tid och pengar.

IKEA och Stendahls bil hade möjlighet att visa de förmånliga erbjudanden som medlemmar i Företagarna har hos dem.

Lars Grenhage, ordförande i Företagarna Stenungsund-Tjörn om varför det är viktigt med att fortsätta med Frukostklubben i corona-tider och även att erbjuda det digitalt:
- Bevisligen finns det ett behov att träffas och få upplevelser gemensamt med andra människor, även i corona-tider. Frukostklubben är en gemensam plattform där vi nu kan ses både fysiskt och digitalt. Vi testar och utvärderar olika lösningar hela tiden för att upplevelsen ska även fortsättningsvis bli så bra som möjligt, både för de på plats och de som följer det från dator.

Nästa Frukostklubben är 27 november.

Fler nyheter från Företagarna