headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare

Företagarna Ulricehamns fredagsklubb kan vinna pris som Årets Event

Företagarna Ulricehamn kan vinna priset för Årets Event när Företagarna Sverige delar ut utmärkelser till föreningar i hela landet vid en stor digital kick-off den 15 oktober.
Publicerad 12 okt 2020
Foto Emma Ekstrand

Tävlingen består av sammanlagt sex kategorier och Företagarna Ulricehamns event ”Fredagsklubben” är en av tre nominerade i kategorin Årets Event.

Årets Event
Priset för Årets Event delas ut till en aktiv föreningsstyrelse som med kreativitet och stort engagemang genomfört framgångsrika event som tydligt stärkt företagare och bidragit till affärsnytta.

Så här motiverar juryn sin nominering:

”Drar mycket folk, återkommande, tydlig mötesplats, har lyckats skapa en arena där folk vet om att den kommer.
De gör allt "rätt" med deltagarlista etc. De har skapat ett superbra nätverk på orten. De gör som vi förordar "Hitta ert event och håll fast vid det”.”

- För oss är det viktigaste att medlemmarna gillar vad vi gör och ”Fredagsklubben” är verkligen en uppskattad aktivitet, som vi vet skapar bra relationer och konkreta affärer.
Vi är såklart också stolta över att man inom Företagarna lyfter oss som ett föredöme, säger Sture Hellstrand som är föreningens ordförande.

- Jag gillar att föreningen skapat ett event som har blivit så väl inarbetat och efterfrågat. Man var snabb på att ställa om till digitalt under den värsta delen av pandemin för att nu återigen öppna upp för coronaanpassade fysiska möten, säger Företagarnas regionchef Mikael Erlandson


Kontakt:
Sture Hellstrand, ordförande Företagarna Ulricehamn, 070-674 27 98
Mikael Erlandson, regionchef Företagarna Västra Götaland, 070-775 84 00


Foto Emma Ekstrand

Om Företagarna
Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag.
Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna. Varje vecka söker tusentals företagare upp oss för juridisk rådgivning, anpassade förmåner, event och möten.

Vi företräder närmare 60 000 företagare, vilket ger oss en stor möjlighet att påverka och driva opinion för ett bättre företagarklimat. Våra medlemmar gör oss till en stark och trovärdig röst i maktens korridorer.

Taggar

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen