headphones newspaper video-player
Corona – råd och stöd för företagare

Eldsjäl i Företagarna Göteborg kan vinna pris som Årets Påverkare

Jakob E Saternus från Företagarna Göteborg kan vinna priset som Årets Påverkare när Företagarna Sverige delar ut utmärkelser till föreningar och förtroendevalda i hela landet vid en stor digital kick-off den 15 oktober.
Publicerad 12 okt 2020

Tävlingen består av sammanlagt sex kategorier och Jakob är en av tre nominerade i kategorin Årets Påverkare.

Årets Påverkare
Priset för Årets Påverkare delas ut till den självklara rösten i lokala företagarfrågor som driver på för positiv förändring genom gott ledarskap. Så här motiverar juryn sin nominering av Jakob E Saternus:

”Jakob är outtröttligt småföretagares röst i en kommun där de stora företagen av tradition tar mest plats. Han är småföretagens representant i flera råd och grupper, och har varit mycket aktiv i framtagandet av kommunens nya näringslivsstrategiska program. För oss som inte är med på mötena går det att följa engagemanget i sociala medier. Se gärna Positiv Göteborg på Facebook.”

- Jakob brinner verkligen för att påverka möjligheterna för företagare att utvecklas och lyckas med sitt entreprenörskap. Han utgår ofta från det som är positivt, det de allra flesta tar för givet, och spinner vidare på det, säger Cathrine Dellborg som är föreningens ordförande.

- Med nyfikenhet och positivism tar Jakob sig an såväl handgripliga som strategiska frågor kring småföretagares alla utmaningar, säger Företagarnas regionchef Mikael Erlandson


Kontakt:
Cathrine Dellborg, ordförande Företagarna Göteborg, 0707-83 80 74
Mikael Erlandson, regionchef Företagarna Västra Götaland, 070-775 84 00

Om Företagarna
Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna. Varje vecka söker tusentals företagare upp oss för juridisk rådgivning, anpassade förmåner, event och möten.

Vi företräder närmare 60 000 företagare, vilket ger oss en stor möjlighet att påverka och driva opinion för ett bättre företagarklimat. Våra medlemmar gör oss till en stark och trovärdig röst i maktens korridorer.

Taggar

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen