För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Afterwork med livestreamad kickoff i Lysekil blev en succé

Publicerad 21 okt 2020
I år gick Förtroendevaldakick-offen av stapeln på ett något annorlunda sätt. 350 förtroendevalda satt bänkade framför sina datorer runtom i Sverige.

Hos oss i Företagarna Lysekil började dagen med en intervju på Lysekilsposten till tidningens näringslivsbilaga. Roligt att även lokalpressen uppmärksammar vårt arbete!

Sedan följde lunch på Havshotellet och en mycket inspirerande eftermiddag i Gula Villan för styrelsemedlemmarna Tarmo Pohjonen, Line Rönning Åkesson, Roland Karlsson, Rikard Nolblad, Cecilia Harrysson och Heléne Lycke. 

Det samtalades i arbetsgrupper med andra medlemmar i olika delar av landet och under fikapauserna fortsatte vi att dela våra intryck från dagen.

styrelse-lysekil-737.png

När klockan närmade sig 17.00 så anlände de av våra medlemmar som anmält sig till After Work med hemlig gäst över Live-TV. Det bjöds på både rundvisning, bubbel och sorlet steg; Linda Hammarstrand! Wow, vilken karisma och inspiratör!! 

 

 

 

Efter Lindas föreläsning bjöd Företagarna Lysekil på AW-meny; alla pratade på respektfullt avstånd med varandra och gick ut i oktoberkvällen med en härlig känsla av att tillhöra en organisation som andas framtidstro och gemenskap!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna