För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nu presenterar vi de nominerade till Årets Företagare i Mark 2020

Publicerad 19 nov 2020
Här presenterar vi våra fantastiska företagare som nominerats till utmärkelsen Årets Företagare i Mark 2020. Priset delas ut den 9 december.

Nominerade till Årets Företagare i Mark 2020

Lena Svensson och Lars Hultin, Fritsla Tyglager

"I en gammal syfabrik, mitt i Tygriket, finner vallfärdande inredningsentusiaster 1500 kvm inspiration och genuin personlig service. Med 26 000 följare på sociala medier har man byggt ett starkt varumärke och lockar idag kunder till Mark från både när och fjärran. Att på en lördag hitta en parkeringsplats i närheten av Fritsla Tyglager är snudd på omöjligt. Goda förbilder och stora föredömen."

Fredrik Ung och Stephan Hentzler, 2 Electrify

"Fler och fler får idag sina solceller monterade av Örbybelägna 2Electrify. Ett ungt företag som bestämt sig för att inte bara följa strömmen av företag som ställer om för en hållbar värld utan även vara med och leda den. En långsiktig partner som värnar om såväl miljön som om medarbetaren. Stark tillväxt och nya arbetsområden kännetecknar dessa innovativa företagare. Goda förbilder och stora föredömen."

Jonas Johansson och Andreas Johansson, Staffans Maskin.

"Bästa priset och bästa servicen! Där har du orsaken till varför Staffans Maskin i Istorp blivit en institution för lantbruks- och entreprenadbranschen. Här möts du av ett hav med maskiner och tillbehör och hit vallfärdar maskinköpare från hela Västsverige. Ett genuint familjeföretag, som med framgång lyckats lägga in en ännu högre växel efter ett generationsskifte.
Goda förebilder och stora föredömen."

Felix Jansson, Janssons Entreprenad.

"En driven och körglad entreprenör med stor framruta. Tackar aldrig nej till uppdrag och “löser allt”. Inga transporter är för korta eller för långa, för enkla eller för svåra. En urstark motor med snabb utväxling kännetecknar denna företagare som ännu bara startat sin resa. En god förbild och ett stort föredöme."

Fler nyheter från Företagarna