För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Johan Lundin, Dalsjöfors Bilverkstad fick utmärkelsen Årets Företagare i Dalsjöfors 2019

Publicerad 23 sep 2019
Det blev Johan Lundin, Dalsjöfors Bilverkstad som välförtjänt fick utmärkelsen Årets Företagare i Dalsjöfors 2019.

Årets Företagare är uppvuxen i en riktig idrottsfamilj i sin speciella sport. Redan som barn kom han att ägna sig åt det som sedan kom att bli hans yrke. Efter ett antal år, i några olika företag i branschen, beslutade han sig för att starta eget. Detta i en lokal som varit föremål för hobbyverksamheten. Där kan man se resultatet av en relativt framgångsrik karriär i sporten då ett prisskåp vittnar om detta. Må hända att hans blygsamhet påpekar att det inte var i yttersta eliten.

Han är nu inne på tolfte året som egenföretagare och gårdsplanen vittnar om att framgången inte låtit vänta på sig här heller. Han håller sig ständigt uppdaterad i en föränderlig värld bl.a. genom utbildningar. Med ett stort servicehjärta och kunskap tar han sig an kundernas objekt. Hans engagemang i kunderna och hans stigande omsättningskurva samt vikten av att hålla lokal service gör honom till Årets Företagare i Dalsjöforsbygden

Fler nyheter från Företagarna