För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Christian Carlsson, Nossebro Energi utsågs till Årets Företagare 2019 i Essunga

Publicerad 15 nov 2019
Årets Företagare i Essunga kommun har alltid legat i framkant när det kommer till utveckling av verksamheten i en liten landsbygdskommun. Deras erbjudande av tjänster har kommit hela kommunens invånare till godo och framgångsrikt gynnat företagandet.

De är även en förebild med sitt miljötänk där deras produkter tas fram på ett miljö- och klimatsmart sätt. De är en stark aktör i en bransch där de tagit ett grepp på att agera målmedvetet från start till slut och med miljö- och hållbarhetsfokus.

Med nytecknade avtal med de största industrierna i kommunen fördubblas volym av levererad el från dagens 40 till 80 GWH. Detta leder i sin tur till synergieffekter och dessutom ett förbättrat förhandlingsläge vid inköp av el till övriga kommuninvånare.

Utmärkelsen Årets Företagare i Essunga går till personen som visat prov på ett stort och kraftfullt entreprenörskap – Christian Carlsson på Nossebroortens energi.

Fler nyheter från Företagarna