För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hans Stålhandske, Botek Systems AB blev Årets Företagare i Ulricehamn 2020

Publicerad 1 jun 2020
Då Näringslivsgalan flyttats fram på grund av Coronaviruset så hölls det en mindre prisutdelningsceremoni där Årets Företagare och Årets Soloföretagare i Ulricehamn premierades. Detta för att vinnaren av Årets Företagare ska ha chansen att gå vidare och delta i regionfinalen i höst.
Årets Företagare i Ulricehamn 2020 Hans Stålhandske får priset av Företagarna Ulricehamns ordförande Sture Hellstrand

Vinnare Årets Företagare i Ulricehamn 2020  
Hans Stålhandske, Botek Systems AB


Motivering

Ett välavvägt lokalt utvecklat system som minskar mängden sopor och sparar miljön. Online kan såväl kunden som Du och jag se fakta om systemets användande i realtid. Botek är företaget som växer på den globala marknaden, vågar ta nya grepp och har bra lönsamhet.

Vinnare Årets Soloföretagare i Ulricehamn 2020 -
Malin Hellstrand, Hellstrands Web och Design AB

Med bra förberedelser, ett stort driv och kunnande av högsta kvalité, vill Malin genom smarta samarbeten kunna hjälpa andra företag att presentera sig själva på internet såsom de gör i verkligheten.
Med designkänsla ända ut i fingerspetsarna tar hon sig an allt från instagramkonton till avancerade hemsidor. Något som lokala så väl långväga kunder lajkat!

Fler nyheter från Företagarna