För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Torbjörn Backlund & Annika Johansson Ramsviks Camping och Stugby Zarko AB blev Årets Företagare i Sotenäs 2020

Publicerad 20 mar 2020
Torbjörn Backlund & Annika Johansson, Ramsviks Camping och Stugby Zarko AB heter vinnarna av utmärkelsen Årets Företagare i Sotenäs 2020

Motivering
Turismen är en växande näring, inte minst för Sotenäs kommun. Entreprenörerna är drivande inom vandring och den växande outdoortrenden. Familjeföretaget startade 1958, drivs i dag i andra generationen och har sedan dess varit en av de viktigaste anledningarna till att familjer kommit till Bohuslän och Sotenäs kommun för sin semester. Anläggningen är en av de första i Sverige med Campingstugor.

2019 investerade de stort i solceller för att bli självförsörjande på el. Torbjörn Backlund och Annika Johansson har under många år målmedvetet vidareutvecklat verksamheten till att idag vara en av den mest kompletta Campinganläggningen i Sverige. Ramsviks Stugby & Camping bidrar starkt till att Sotenäs alltid skall vara förstahandsvalet i Bohuslän för besökare.

Årets Unga Företagare i Sotenäs 2020
Filip Hansson - Atletpunkten

1991 var året då allt började. Redan 2013 startade han sitt första bolag. Idag är det många både helårsboende och delårsboende som tagit del av denna sanna entreprenörs verksamheter. Vissa har blivit av med några extra kilo, andra har fått ett lugnande ord på krogen.

Den nominerade har idag inte mindre än tre olika verksamheter och han har fler på gång. Han driver idag både vaktbolag, gym och fastighetsbolag.

Filip Hansson har lyckats med det som många enbart drömmer om och bygger sakta men säkert sunda verksamheter.

Fler nyheter från Företagarna