För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi hyllar Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Vänersborg 2020

Publicerad 3 jun 2020
Idag har vi har haft förmånen att få uppmärksamma och fira fantastiska företagare i vacker omgivning, Gröna Klustret Nuntorp tillsammans med Swedbank, Länsförsäkringar och näringslivskontoret. Ett stort grattis till Årets Företagare i Vänersborg 2020, Erik Broberg, Brobergs Gräv AB och till Årets Unga Företagare i Vänersborg 2020, Conny Ekholm, Conny Ekholms Svets & Mekaniska AB
Bild: Lovisa Meijer


Årets Företagare i Vänersborg 2020
Erik Broberg, Brobergs Gräv AB


Motivering

Brobergs Gräv startades redan 2001 av Nils Broberg. Bolaget har sedan starten varit verksamma inom entreprenadbranchen och detta i närmare 20 år.

Bolaget har drivits som ett renodlat familjeföretag och allt eftersom har Nils och Marianne lyft över ansvar till tre av sina barn, Erik, Hanna och Annica.

Bolaget har genom alla dessa år haft en stabil utveckling och har via skicklighet lyckats parera de utmaningar som funnits inom entreprenadbranchen. De har haft och har en fin förmåga att anpassa sig till rådande marknad.

De är inte anslutna till någon maskincentral utan har genom åren arbetat genom att ta in egna uppdrag och de skapa ett starkt varumärke.

Brobergs Gräv genomförde under fjolåret sista delen i lyckat generationsskifte med Erik som ägare av bolaget. Fortsatt är systrar och föräldrar med i bolaget inom olika funktioner.

Vi ser en företagarfamilj med genuint intresse för branschen, förmåga att driva företag med en stor drivkraft.

Årets Unga Företagare i Vänersborg 2020
Conny Ekholm, Conny Ekholms Svets & Mekaniska AB


Motivering
Genom att finna sin speciella plats på marknaden har företaget utvecklats stabilt över tid med uthållig lönsamhet.

Ekholms Svets fixar det mesta i en bransch med höga krav på driftsäkerhet och snabb service.

Fler nyheter från Företagarna