För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Idag har vi firat Årets Företagare i Svenljunga och Tranemo!

Publicerad 15 jun 2020
Idag har vi firat Årets Företagare i Svenljunga och Tranemo. På grund av corona-viruset skedde utnämningen vid en mindre lunch på Hofsnäs Herrgård. Vi gratulerar Max Larsson, Tranemo textil, Philip Peterson, Kvarnen i Dalstorp (Årets Unga Företagare i Kind) samt Lars Lönnesjö och Anette Andreasson från Furulids Snickeri & Åkeri i Mjöbäck som nu går vidare till regionsfinalen. Stort grattis!
Max Larsson, Tranemo textil, Philip Peterson, Kvarnen i Dalstorp (Årets unga företagare i Kind) samt Lars Lönnesjö och Anette Andreasson från Furulids Snickeri & Åkeri i Mjöbäck

Årets Företagare i Tranemo 2020

- Max Larsson, Tranemo textil

Detta anrika företag har präglats av en stabil utveckling som lett till en framstående position i både sin bransch och i Europa. Företaget har tydliga kärnvärden, en fastställd miljöstrategi och arbetar med ständiga förbättringar för att bibehålla sin höga kvalitet. På det lokala planet är företagaren ett maximalt föredöme i hur en företagare ska samverka, engagera, entusiasmera och stötta både kommun, kulturell och idrottslig verksamhet.Med en vision om att ingen ska skadas allvarligt i situationer där rätt utrustning kunnat förebygga en olycka eller lindra dess konsekvenser har detta innovativa företag lyckats utveckla marknadsledande avancerade arbetskläder i material där flamskyddet varken kan nötas eller tvättas ur.


Årets Företagare i Svenljunga

- Lars Lönnesjö, Furulids Snickeri & Åkeri

Med ett genuint lokalt engagemang strävar Årets företagare i Svenljunga alltid framåt för att ”kika runt hörnet” och se vad som komma skall för att på så vis anpassa sin verksamhet efter kundernas önskemål. Att stötta lokala föreningar och verka lokalt ligger i företagets DNA. Själva ser ägarna sin framgång som en produkt av den lojala och kompetenta personalen, men utan ägarnas inställning till verksamheten hade resultatet troligtvis varit ett annat. För detta företag är ”tillsammans” ett nyckelord, vilket man visar genom många samarbeten med andra företag i denna husbyggartäta trakt.


Årets Unga Företagare i Kind

- Philip Peterson, Kvarnen i Dalstorp

Med en hög känsla för god service och mycket bra bemötande tog den sjätte generationen för några år sedan över stafettpinnen i en anrik och bred alltiallobutik. Sedan övertagandet har tillväxten ökat betydligt. Företagaren har ett tydligt mål att lyckas och har senaste tre åren utökat butikens breda branschsortiment och servar idag såväl lantbrukare som händiga och trädgårdsintresserade människor med och utan husdjur med samma föredömliga tillmötesgående.

Se filmen från utdelningen av Årets Företagare i Tranemo och Svenljunga och Årets Unga Företgare i Kind!

Fler nyheter från Företagarna