För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Lilla Edet heter Patrik Johansson, Boström Centrum AB

Publicerad 3 jul 2020
Det blev Patrik Johansson, Boström Centrum Aktiebolag som välförtjänt utsågs till Årets Företagare i Lilla Edets kommun 2020.

Motivering

Årets vinnare Patrik Johansson driver sitt företag ICA Boström på ett modernt sätt med sikte på framtiden, och med stor omtanke och hög service till sina kunder. Patrik lätt för att se helheten och är gärna med och utvecklar hela Lilla Edet!

ICA Boström satsade tidigt på online-handling av dagligvaror. Detta är mycket framgångsrikt och har kommit många av oss till godo, speciellt under senaste månaderna. Satsningen har också skapat fler arbetstillfällen i kommunen. Patrik är mycket engagerad i lokala aktiviteter, bland annat fotbollscuper, julluncher med kyrkan, Lilla Edetmässan och FöretagsCentrums styrelse. Extra uppskattat är hans generösa bidrag av handsprit och annat material till kommunens verksamheter under våren.

Patrik är helt klart en förebild som är väl värd att prisas och hoppas på flera kommande roliga år tillsammans!

Fler nyheter från Företagarna