headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Årets Företagare i Lilla Edet heter Patrik Johansson, Boström Centrum AB

Det blev Patrik Johansson, Boström Centrum Aktiebolag som välförtjänt utsågs till Årets Företagare i Lilla Edets kommun 2020.
Publicerad 3 jul 2020

Motivering

Årets vinnare Patrik Johansson driver sitt företag ICA Boström på ett modernt sätt med sikte på framtiden, och med stor omtanke och hög service till sina kunder. Patrik lätt för att se helheten och är gärna med och utvecklar hela Lilla Edet!

ICA Boström satsade tidigt på online-handling av dagligvaror. Detta är mycket framgångsrikt och har kommit många av oss till godo, speciellt under senaste månaderna. Satsningen har också skapat fler arbetstillfällen i kommunen. Patrik är mycket engagerad i lokala aktiviteter, bland annat fotbollscuper, julluncher med kyrkan, Lilla Edetmässan och FöretagsCentrums styrelse. Extra uppskattat är hans generösa bidrag av handsprit och annat material till kommunens verksamheter under våren.

Patrik är helt klart en förebild som är väl värd att prisas och hoppas på flera kommande roliga år tillsammans!

Fler nyheter från Företagarna

Tidningen Företagaren prisad

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning.

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen