För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Priser till näringslivet i Falköping

Publicerad 23 dec 2020
2020 års pristagare i Falköping har korats. Juryarbetet har pågått under hösten och det blev tidigt klart att prisutdelningen skulle gå av stapeln digitalt. Vinnarna har därför intervjuats på distans och kommer att ta emot sina välförtjänta priser i början av 2021. Vi gratulerar Årets Företagare Hans och Anna Johansson på Borgunda Bygghandel, Årets Rookie Alexander och Robin Nilsson, Island Vibes, Årets Handlare Jessica Johansson Fröjd, Boutique Violen och Årets Lantbrukare Johanna och Erik Johansson, Hagatomten Hällestad.

Årets Företagare i Falköping 2020 är Hans och Anna Johansson, Borgunda Bygghandel

Motivering Årets Företagare 2020:
Årets Företagare 2020 går sin egen väg. Här ser vi en utpräglad utvecklingskraft och ett beundransvärt driv framåt. Med en stark entreprenörsanda och stark lokal förankring sätter man inte bara Falköping utan hela Skaraborg på kartan. I 2020 års vinnare ser vi också moderna företagare som ständigt växer ekonomiskt, geografiskt och med ett väl utvecklas produktutbud. Och vi ser även visionärer med kraft, vilja och mod nog att fortsätta växa många år framöver. Årets Företagare i Falköping 2020 är Hans och Anna Johansson, Borgunda Bygghandel.

Borgunda Bygghandel på Instagram - Facebook - Hemsida

Årets Lantbrukare i Falköpings Kommun 2020 är Johanna & Erik Johansson, Hagatomten, Hällestad

Motivering Årets Lantbrukare 2020:
Bland frodiga skogar, steniga backar och ibland blöta mossar föds välmående nötkreatur upp. Ladugårdarna är byggda i samklang med naturen och den lokala traditionen. Ordningen och redan är stor. En del av det läckra nötköttet som produceras på gården säljs direkt till konsument och kundkontakten är viktig. Utveckling och hållbarhet kännetecknar företaget. Johanna och Erik Johansson, Hagatomten, Hällestad är årets lantbrukare i Falköpings Kommun 2020.

Årets Handlare i Falköping 2020 är Jessica Johansson Fröjd, Boutique Violen

Motivering årets handlare 2020:
Årets Handlare 2020 har länge visat prov på både handlingskraft och utveckling. Hon har förmåga att se och följa trender i imponerande kombination med egna initiativ. Årets Handlare har mött upp den utveckling som skett i Falköpings centrum och målmedvetet även utvecklat även den egna verksamheten och även visat starkt engagemang för den lokala handeln i stort. Årets Handlare i Falköping 2020 är Jessica Johansson Fröjd, Boutique Violen.

Boutique Violen på Instagram - Facebook

Årets Rookie i Falköping 2020 är Alexander och Robin Nilsson, Island Vibes

Motivering årets Rookie 2020:
Årets Rookie 2020 har visat på trendkoll, drivkraft, kreativitet, mod och handlingskraft. Man har med fingertoppskänsla och ett genuint mathantverk kombinerat storstadens vardagslyx med småstadens charm och utvecklat ett koncept som utstrålar kvalitet – i alla led. Från bemötande och leverans till kreativitet och marknadsföring. Årets Rookie i Falköping 2020 är Alexander och Robin Nilsson, Island Vibes.

Island Vibes på Instagram - Facebook - Hemsida

Fler nyheter från Företagarna