För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Varmt välkommen till Business Trailrun - Partille

Publicerad 15 apr 2020
Business Trailrun är ett affärsnätverk för medlemmar i Företagarna och företagsledare som vill kombinera affärsnätverkande med Traillöpning. Syftet med nätverket är att skapa starka relationer, affärsnytta och förbättrad hälsa.

Traillöpningen sker på olika naturstigar och vi är ute ca en timme per träff. Man behöver ingen erfarenhet av traillöpning, men bör kunna hålla igång i ca 60 minuter. Vi anpassar fart efter kamrat och tar korta mikropauser på vägen för foto och vatten.

Då vi är ett nytt nätverk och vi gärna ser att vi är så många som möjligt vid varje tillfälle. Vi erbjuder nätverket kostnadsfritt - motprestation för dig som medlem är att du bjuder in mer medlemmar till nätverket så att vi får ett större utbyte av nätverket - du får alltid ta med dig en gäst.

Se alla träningstillfällen och anmäl dig direkt på vår hemsida
Varmt välkommen till Sverige mest hållbara affärsnätverk för företagare och företagsledare.

Business Trailrun Företagarna – Skatås - fredagar 15.55-17.00 (samling vid  Skatås Motionscentral)

Business Trailrun Företagarna – Änggårdsbergen - onsdagar 15.55-17.00 (samling vid Entren Botaniska Trädgården, Carl Skottsbergs gata 22A, 413 19 Göteborg)

Anmälan
Anmälan sker på www.businesstrailrun.se

Varmt välkommen

Fredric Gustafsson
Företagarna Partille

Taggar
Fler nyheter från Företagarna