headphones newspaper video-player

En våt dimma över allt

Behn Utbult driver företaget Behns Bygg och försäljning. Så här har hans företag drabbats av coronakrisen.
Publicerad 14 apr 2020

Säljer kompletta fönsterbyten. Men nu kan jag inte gå mellan eventuella kunder och riskera att sprida smitta. Jag är själv i en riskgrupp och tar även hänsyn till intressenter som inte önskar besök. Det blir stopp... en del eventuella kunder vågar inte investera och en del har pengar i olika värdepapper som fallit i värde. En del är osäkra på om de har jobb i framtiden, en del påverkas av psykologin kring coronaviruset. Och jag har svårt att sälja − det blir en våt dimma över allt!

Behn Utbult, Behns Bygg och försäljning

 

Hur har ditt företag drabbats av coronakrisen?

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor