För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Spännande diskussioner med företagare och Fabian Bengtsson välkänd företagsprofil hos Bil Nilsson i Alingsås

Publicerad 12 sep 2019
Intressant kväll med Fabian Bengtsson ordförande i riksstyrelsen på Företagarna även känd företagsprofil samt provkörning av nya Volvobilar hos Bil Nilsson i Alingsås.
Från vänster: Charlotte Strandbrink, Birger Ericson, Fabian Bengtsson och Johan Lindahl

Fabian Bengtsson är en erfaren och driven företagare som flera gånger har prisats för sin gärning och utsetts till Entrepreneur of the Year. Känd för den breda allmänheten blev han under sin tid i företagen SIBA och NetOnNet. Torsdagens event med Fabian Bengtsson hos Bilnilsson blev inget annat än en succé med dryga 35 närvarande som bjöds på wraps från BuenaTaco.
Fabian Bengtsson var storartad. Han bjöd på sig och berättade om sin familjebakgrund, utmaningarna med SIBA och Netonnet. Han passade även på att ge sin syn på relationen mellan fysisk handel och e-handel och hur man kan göra för att lyckas med bägge delar. Kvällen avslutades med ett överräckande av blommor och en Speedheater Cobra skänkt av Birger. Fabian tackade alldeles speciellt för Cobran som han skulle ha användning redan till helgen.

Stort tack till Bil Nilsson och dess personal som såg till att alla trivdes och blev välomhändertagna. Vi ser fram emot fler gemensamma aktiviteter.
 

Du vet väl att du som medlem i Företagarna har 10% rabatt när du köper en ny Volvo. Gå in på Bil Nilsson och stäm av vilken modell som passar dig och ditt företags behov

Taggar
Fler nyheter från Företagarna