För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kommunikation mellan företagare och kommunen i fokus på politikerdebatt

Publicerad 6 sep 2018
Kommunikation mellan företagare och kommunen behövs i Munkedals, menar företagarna som besökte valdebatten som Företagarna Munkedal arrangerade innan valet.
Glada åhörare på valdebatten i Munkedal

Ett femtontal företagare slöt upp och deltog i diskussionen om Munkedals framtid. Alla partier var representerade utom (V), Moderatorer var Carina Lindskog och Sven-Arne Thorstensson, som skickligt  höll ett fast grepp om diskussionerna och gjorde bra sammanfattningar.

Politiker Munkedals kommun i panel, diskuterar företagarfrågor

Det blev intressanta diskussioner om attraktionskraften i Munkedal där alla närvarande i stort sett var eniga. Tillgången till exploateringsbar mark diskuterades också.

När det gällde kommunikationen mellan kommunen och företagarna, ansåg företagarna att det borde bli bättre. Sedan pratades det givetvis om upphandlingar, även om Munkedals kommun anser att de gjort en del åt detta för att förenkla och förbättra mot företagen fanns fortfarande ett missnöje bland företagarna.

Carina Torstensson, ordförande Företagarna Munkedal sammanfattar kvällen:

 - Jag tycker det blev en bra debatt. Att vi hade tiden, nästan två timmar med avbrott för fika var bra, det gjorde att vi hann lägga tid på frågorna och alla politiker fick möjlighet att svara. Det handlar ju om att vi företagare får komma till tals, och att många företagare hade lika problem. Kommunikation! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna