headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagsfrukost med val-special

3 sep 2018
Onsdagen den 29 augusti rivstartade Företagarnas ”hösttermin” med frukost på Sparbanken Sjuhärad. Ett 60-tal gäster anslöt till frukosten med ett synnerligen högaktuellt tema, då de nuvarande riksdagspartiernas lokala representanter var på plats för en valpanel.

Med god hjälp av styrelsemedlemmarna Sarah Åkesson och Gunnar Martinsson ställde Mathias Eriksson, ordförande i Företagarna i Mark, frågor till gruppen av partiledare, Sara och Gunnar presenterade därefter varsitt svar som låg ganska långt ifrån varandra, och partirepresentanterna fick därefter placera sig däremellan på skalan. De fick också möjlighet att kort motivera sin placering.

Vi hann också med Anton Oskarsson från Svenskt Näringsliv som berättade lite om den kommande näringslivsrankingen. Utan att avslöja resultatet tände han dock ett hopp om att kommunen gått åt rätt håll i rankingen, så förhoppningsvis lämnar vi plats 225 vi hade 2017 till ett bättre resultat i år. Den 2 oktober släpps årets ranking av företagsklimatet i alla Sveriges kommuner.

Vi tackar alla deltagande för att ni kom denna onsdag, och ett speciellt tack till Sparbanken Sjuhärad för att ni stod värd för evenemanget!

Nästa frukost blir onsdagen den 26 september på Marks Gymnasieskola med tema Ung Företagsamhet – välkomna då!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap