För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Before Work och Företagarmässan

Publicerad 16 okt 2017
Tidigt på fredagen den 29 september samlades ett 40-tal personer vid Asien Market på Oslovägen 48 och blev varmt mottagna av Yong och Mikael som berättade den fantastiska historien om koncernen Asian.

Med alla olika koncept såsom Asian Town, My Wok, Yomo och Asian Market har detta blivit en stor framgång. Det är en otrolig resa som Yong har gjort och fortsätter att göra genom att bygga sina drömmar och verkställa planer med en tydlig målsättning.

Yong var UF-företagare under gymnasietiden och hans mentor Anders Olsson var med på frukosten och fick ett välförtjänt tack för sitt mentorskap och sina goda råd. Yong delade också med sig av sin erfarenhet till de 20-talet blivande UF företagarna som var med.

Företagarna Strömstad kommer under året att satsa lite extra på att stötta UF företag och därför hölls också en Kick off för UF-företagen innan mässan öppnande i Gallerian.

Det blev en mycket trevlig dag med ett stort antal besökare och över 40 st utställare och 11 st UF företag som visade och berättade om sin verksamhet. De flesta var väldigt nöjda när dagen var slut och hade fått tillfälle både att mingla, knyta nya kontakter och göra affärer.

Så inför nästa år ser vi fram mot ännu fler företagare och köpmän som är med och visar upp vad Strömstad erbjuder i form av olika verksamheter. Ännu ett sätt att stärka varumärket Strömstad. Stort tack till er alla!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna