podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Få ut det mesta av ditt medlemskap Hon tjänar tusentals kronor på sitt medlemskap - varje månad

Publicerad 29 mar 2023
Västeråsföretagaren Pernilla Hanssen är en av Företagarnas flitigaste förmånsnyttjare. Genom att utnyttja Företagarnas medlemsförmåner sparar hon tusentals kronor – varje månad.

Företagarna arbetar för att det ska bli enklare, roligare och lönsammare att driva företag. En viktig komponent i det arbetet är att förhandla fram förmånliga rabatter och erbjudanden för medlemmarna. Stora företag kan ofta köpa produkter och tjänster till mer fördelaktiga priser än småföretag för att de kan köpa större volymer. Cirka 60 000 småföretag tillsammans utgör dock en större potentiell kund än även de största enskilda företagen. Det gör det möjligt för Företagarna att pressa priser för sina medlemmar och underlätta för dem att konkurrera med större företag på mer lika villkor.

Bli medlem i Företagarna - från 1590 kr för ett år. Börja ditt år när du vill. 

Genom att utnyttja Företagarnas medlemsförmåner tjänar många medlemmar in sin medlemsavgift många gånger om varje år. En av dem är Västeråsföretagaren Pernilla Hanssen som driver Psiwisp AB med fyra anställda och två verksamhetsben. Dels tillhandahåller bolaget konsulttjänster inom ledarskap och organisationsutveckling, dels så tillverkar det sport- och fritidsprodukter för parasport.

Hon berättar att hon varit med i Företagarna sedan hon blev företagare 2015.
- I början var det dels medlemsförmånerna och dels evenemang och nätverk som lockade mig att bli medlem. Tiden har blivit knappare med åren så jag hinner inte gå så mycket på evenemang nu, men medlemsförmånerna gör att det ändå är värdefullt för mig att vara medlem, berättar Pernilla.

Med hela åtta aktiverade medlemsförmåner är Pernilla Företagarnas flitigaste förmånsnyttjare i Västmanlands län, och en av de flitigaste förmånsnyttjarna i hela landet. Genom Företagarnas förmånsavtal sparar hon stora summor på allt från drivmedel och bilar till försäkringar och kontorsinredning.
- Jag vet inte exakt hur mycket vi sparar genom förmånerna, men det handlar om flera tusen kronor i månaden. Fraktrabatten hos Schenker är en viktig förmån för oss eftersom vi skickar många skrymmande paket innehållande parasportutrustning, förklarar hon.

Vill du veta mer om medlemskap i Företagarna? Här hittar du mer information.

Fler nyheter från Företagarna