För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare Kramfors 2024

Publicerad 5 mar 2024
Den 23 februari utsågs Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Kramfors 2024. Stort grattis önskar vi er!

Årets Företagare Kramfors 2024

Grattis till Lisa Edin, Docksta Sko som kammade hem den ärofyllda titeln. Lisa är den första kvinnan att bli Årets Företagare i Kramfors vilket vi tycker ska lyftas lite extra. Jurys motivering:

En resa i att våga samt håll i och hålla ut och se nya möjligheter med historien som vingslag. Så smakfullt och välkomnande, där gammalt möter nytt, ett genuint hantverk, allt andas kvalité, hållbarhet, material väljs med stor omsorg så lokalt som möjligt, ägare som vågar och ser möjligheter till samarbete utanför sina ramar, det tillsammans med engagerade medarbetare är nyckel till framgång. Sin livs satsning, stor portion förväntan av nybyggnationen på mytomspunnen plats vid Skuleberget fot, nu går vi vidare mot att klara hundra år till med denna storsatsning i svensk hantverksproduktion.

Årets Unga Företagare Kramfors 2024

Till Årets Unga Företagare utsågs Niklas Sjölund, Lugnviks Lanthandel. Stort grattis Niklas, du inspirerar med ditt driv och företagsamhet! Juryns motivering:

Ambassadör för sin hembygd ser möjligheter i alla olika utmaningar, göra det omöjliga möjligt. Tänk att det finns en sådan energi, gnista och drivkraft, man blir glad. Någon som älskar sin bygd och som har som målsättning en Levande landsbygd med hjärta för det lokala och närproducerade. Kan beskrivas som ett Nav, där finns det mesta, tjänster, varor omtanke och hjälp med både litet som stort, för ung och gammal. Det här navet hålls ihop och utvecklas av en glesbygdsfantast och hemvändare med en stark tro på framtiden i sin bygd.

Stort grattis till er båda och tack för att ni bidrar till att Kramfors är en kommun som vi kan leva, bo och verka i!

Fler nyheter från Företagarna