För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominera till Stjärnkväll

Publicerad 13 nov 2023
Nu är det dags att nominera årets företagarhjältar som bör hyllas för sina insatser under året - ta chansen att nominera de som du anser stuckit ut lite extra 2023!

Hur går det till att nominera?

ALLA får nominera de företagare i Sollefteå kommun som de tycker bör hyllas, gärna i flera kategorier!
En jury utser tre stycken finalister i varje kategori som presenteras under våren. Prisutdelningen kommer att ske under Stjärnkväll 2024.

Frågor? Hör av er till solleftea@foretagarna.se

Fyll i formuläret här till höger (eller scrolla ner om du läser på mobilen), kom ihåg att klicka i vilken kategori du nominerar i. Du kan bara nominera en på varje formulär. Sista datum att nominera är 22 december 2023.

Du kan nominera i följande kategorier:

Årets Företagare & Årets Unga Företagare

Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år.

Kategorierna Årets Företagare och Årets Unga Företagare är rikstäckande och vinnaren går först vidare till regionsfinal. Vinnarna i regionsfinalerna tävlar sedan rikstäckande.

Årets Attraktion

Priset går till en butik, restaurang, upplevelse eller evenemang som har gjort det lite extra roligt för oss invånare att bo i Sollefteå kommun, skapat en snackis, lockat besökare, nyinflyttning eller företagsetableringar under 2023.

Årets Våghals

Nominera en riktig Anti-Jante! Någon som fått dig att tänka ”det går aldrig” och ändå lyckats. En innovation, nystartat företag eller en nysatsning passar ypperligt i denna kateogri!

Årets Omtanke 

Årets Omtanke uppmärksammar ett extra omtänksamt företag. Omtanken ska gälla hållbarhetsfrågor, sociala frågor och/eller miljöfrågor. Nominering är öppen för ett företag som på ett inspirerande, kreativt, roligt, tankeväckande eller varmt sätt visat att man bryr sig om.

Årets Stjärna

Vet du av en företagare eller ett företag som gjort något extra under året men inte stämmer in på någon av kriterierna ovan? Då är detta rätt kategori!

Fler nyheter från Företagarna