För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kaffeturen

Publicerad 7 feb 2023
Kommunen och företagen behöver känna varandra för att bygga en nära relation så vi tillsammans kan bygga ett ännu bättre näringsliv i Örnsköldsvik.
Från senaste kaffeturen på besök hos Sjöbergs Entreprenad

Kaffeturen är ett iniativ som vi tagit tillsammans med kommunen för att lära känna våra företag bättre. Med på företagsbesöken är Eva-Karin Öhman från Företagarna Örnsköldsvik, kommunalråden Anna-Britta Åkerlind och Lars Näslund samt två till företagare från olika branscher.

Upphandling, fler utbildningsplatser eller svårigheter med att hitta rätt kompentenser. Företagarnas vardag ser väldigt olika ut och alla har olika utmaningar. För att kunna stötta våra företag på bästa sätt behöver vi förstå deras verksamhet och lära känna dem bättre. Då vi träffar nya företag varje gång från blandade branscher blir diskussionerna intressanta och värdefulla.

Är du intresserad att bjuda oss på en kaffe eller delta på ett av våra företagsbesök kontakta Eva-Karin Öhman så kan hon hjälpa dig vidare!

Följ oss på Facebook eller @foretagarnaovik på Instagram om du vill se löpande information om våra träffar!

Fler nyheter från Företagarna