podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagskväll hos Sunds Fibertech

Publicerad 27 okt 2022
Under onsdagskvällen samlades ett flertal företagare ute hos Sunds Fibertech för att lyssna på Lars och Jesper Eklund om företagets historia, vision framöver och hur valet föll på Timrå kommun.

Sunds Fibertech drivs av Lars och Kenth Eklund med sitt fäste i Timrå kommun fast de har kunder runt om i hela världen. Anledningen till att de valde Timrå är dels att bröderna kommer härifrån men även att kommunledningen jobbar nära företagen.

Men det är ingen hemlighet att Timrås företagsklimat är positivt, kommunen toppar nämligen listan på bäst företagsklimat i både Västernorrland och Norrland enligt Svenskt Näringsliv ranking. Av landets 290 kommuner hamnar Timrå på 30:e plats.

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till Lars och Jesper för att vi fick komma på besök men även till vår eminenta styrelse i Timrås förening för det engagemang och arbete ni lägger ner. Tillsammans kan vi fortsätta arbeta mot vår vision – att kunna överlämna ett land och samhälle till våra barn och barnbarn som är i bättre skick än det land vi fick till skänks av tidigare generationer.

Fler nyheter från Företagarna