podcast news play företagaren I media förmån faq

Elin är ambassadör för Företagarna Young Örnsköldsvik

Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Syftet med nätverket är att sprida inspiration, energi och kunskap. I Örnsköldsvik gör vi nu en satsning inom Företagarna Young och med den välkomnar vi Elin Nerpin som ambassadör!
Publicerad 31 mar 2022

Drömmen om att jobba som frilansande fotograf i lilla Ö-vik verkade långt bort för Elin när hon pluggade på Fotoskolan STHLM i huvudstaden.

- Jag trodde att marknaden för foto och reklam var begränsad och det var mer eller mindre ett måste att bo och verka i en storstad för att få det att gå runt, säger Elin.

Turligt nog hade Elin stöttande lärare som fick henne att tro på sin dröm så när studierna var klara flyttade Elin hem till Örnsköldsvik och startade sitt företag. Idag, 12 år senare, har Elin visat att det går utmärkt att driva sitt drömföretag långt utanför storstädernas gränser.

Elin älskar att vara kreativ och med kameran som redskap fotar och filmar hon åt stora som små företag.

- Det blir mycket bilder för reklam och annonser men även en hel del uppdrag till tidningar för olika reportage och personporträtt. Oftast har jag människor framför linsen men jag tar också andra uppdrag, exempelvis som inredningsfotograf till inredningsmagasin, säger Elin.

Vill ge av det hon själv saknade

Nu kliver Elin in i rollen som ambassadör för Företagarna Young i Örnsköldsvik och ser framemot att få vara en förebild för andra unga företagare.

- Jag kände mig ensam när jag startade mitt företag för 12 år sedan och min förhoppning nu är att kunna ge av det jag själv saknade. Min förhoppning är att bygga ett starkt nätverk för unga företagare i Örnsköldsvik där vi kan peppa, stötta och inspirera varandra!

Tre tips

Tre tips från Elin till dig som är ung företagare:

  • Lugn, det ordnar sig! Att vara expert från början på allting är svårt och det mesta löser sig alltid.
  • Våga fråga om hjälp. Det finns ofta mycket stöd att få och det finns många som är villiga att hjälpa till om de får frågan. Är du medlem i Företagarna så se till att nyttja ditt medlemskap – använd nätverket och kunskapen som finns. Vi är här för dig!
  • Var bussig och ge av dig själv till andra. Var generös med tips och feedback, även till de inom din egen bransch. Det vinner du jättemycket på och vi bygger en schysst kultur när vi hjälper varandra.

Vill du komma i kontakt med Elin? Slå en signal eller skriv ett meddelande!
Telefon: 070-581 63 61
E-post: elin@nerpin.com

Företagarna Young är en förmån som ingår för alla medlemmar upp till 36 år. Haka på och bli medlem du också!

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.