podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Robin Sällström är Årets Företagare i Örnsköldsvik

Publicerad 16 maj 2022
I torsdags hyllades Örnsköldsviks näringsliv när Företagarkvällen gick av stapeln. Efter två års pandemiuppehåll gick glädjeyran att få fira fysiskt igen inte att ta miste på!
Foto: Håkan Nordström

Drygt 200 företagare var på plats när vinnare från sex kategorier skulle koras. Såväl glädje som nervositet låg i luften och energin bubblade i lokalerna.

Årets Företagare i Örnsköldsvik

För att dela ut priset till Årets Företagare var delar av Företagarna Örnsköldsviks styrelse. Vinnaren av det ärofyllda priset blev Robin Sällström på Sällströms Åkeri AB. 

Juryns motivering:

Ett företag som tar ansvar och bidrar till levande landsbygd genom att lära upp och anställa unga. Växer så det knakar och kör skog så det ryker. Robin Sällström förvaltar, förädlar och fördubblar familjeföretaget Sällströms Åkeri i Gideå mot snart 70 år på norrlandsvägarna.

Företagen driver Örnsköldsvik framåt

Näringslivet bubblar i Örnsköldsviks kommun och det tack vare alla företagare som gör det möjligt att leva, bo och verka i kommunen. Vi på Företagarna vill passa på att rikta ett stort TACK till alla företag i kommunen. Ni är ovärderliga! 

Fler nyheter från Företagarna