podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

En inspirerande Framtidskväll lockade många deltagare

Publicerad 8 apr 2022
Hur ser framtidens jobbmöjligheter ut? Det var något som diskuterades i Sollefteå på torsdagskvällen under en Framtidskväll som Företagarna i samarbete med Sollefteå kommun arrangerade. Något som lockade runt 130 personer.

Blickarna vänds mot Sollefteå

Det står idag klart att det finns vissa svårigheter med att rekrytera rätt kompetenser, något som Sollefteå inte är ensamma om i landet. Positivt är att fler och fler nu vänder blickarna mot Sollefteå i och med återetableringen av Försvaret, något som lockar både människor inom militären och näringslivet.

Kreativitet vid nyrekrytering

Att locka människor att flytta till Sollefteå kan tänkas svårt, men under kvällen delade en företagare med sig av ett tillvägagångssätt som fungerat för dem. Företaget bjöd en person de önskade rekrytera, på en helg i Sollefteå där denne även fick ta med sin familj. Efter en trevlig helg i solen var saken klar och en flytt till Sollefteå kändes självklar!

Sammanfattningsvis är Sollefteå helt klart i en spännande tid just nu där möjligheterna tycks vara många, detta tack vare många engagerade och stolta Sollefteåbor. #DrivkraftSollefteå är ett faktum!

Fler nyheter från Företagarna