För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Västernorrland 2019

Publicerad 11 sep 2019
Nyligen delades den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Västernorrland 2019 ut på residenset i Härnösand. Nominerade och inbjudna till evenemanget var alla som blivit utsedda till Årets Företagare i sina kommuner. Det blev Leif Lundgren, Örnalp Unozon som fick ta emot utmärkelsen och folkets jubel.

Landshövding Berit Högman öppnade dörrarna till residenset och bjöd på lunch och därefter tillkännagav hon vilken som blev Årets företagare i Västernorrland 2019. Vinnaren blev Leif Lundgren från Örnalp Unozon i Örnsköldsvik. Vinnarmotiveringen löd "Leif Lundgren är ett lysande exempel på entreprenörer som letar lösningar och möjligheter där andra ser problem. 2015 följde han sitt hjärta – och sin affärskompass –  och tog över det nedläggningshotade bolaget där han börjat som produktionschef  2009. Ett modigt beslut som varit till gagn för såväl hembygden som för krävande industrikunder över hela världen."

Fler nyheter från Företagarna