För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Undersökning Nordmaling

Publicerad 25 jan 2024
Företagarna i Nordmaling sitter med i Näringslivsrådet för att påverka beslut som rör kommunens företagsklimat. Därför vill vi göra en enkel undersökning med några frågor samt låta ordet vara fritt att tycka till om vad som kan göra det bättre och enklare för dig som företagare i Nordmalings kommun.

Fyll i enkäten här till höger senast den 4 februari.

Näringslivsrådets syfte och mål:

- Näringslivsrådet ska genom ökad kommunikation och samverkan kontinuerligt förbättra och utveckla kommunens näringslivsarbete. Ett näringslivsråd är strategiskt viktigt för näringslivsklimatet. Rådet fungerar som en remissinstans för frågor av betydelse för kommunen och näringslivets utveckling. Vi vill verka för en ökad samsyn och gemensamt ambassadörskap inom kommunen. Rådet ska också underlätta, möjliggöra och prioritera nya företagsetableringar.

- Näringslivsrådet ska vara pådrivande för att nämnder, utskott och bolag arbetar med ett näringslivsperspektiv och aktivt i enlighet med Tillväxt- och Näringslivsstrategin. Rådet ska bevaka kommunens näringslivsarbete, planera och genomföra dialoger och förbättringsarbete, följa upp resultat av NKl-mätningar, andra rankingar och mätningar. Vidare ska näringslivsrådet följa tillväxten i det lokala näringslivet samt bevaka trender och omvärld.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna