För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagargala i Nordmaling - här är vinnarna!

Publicerad 9 sep 2019
Under fredagskvällens Företagargala i Nordmaling delades pris ut till Årest Företagare och Årets Unga Företagare i Nordmalings kommun ut. Dessutom delades Mästarbrev ut under kvällens festligheter.
Utdelning i Nordmaling av Årets Företagare, Årets Unga företagare och Mästarbrev

I vanlig ordning var det en god uppslutning när det var dags för Företagargala i Nordmaling.  Prisutdelningar, god mat och underhållning stod på programmet.

Årets Företagare i Nordmaling är Jan Boberg, med företaget Maskin & Industriteknik AB, Rundvik. Motiveringen lyder:

”Mottagaren av Årets Företagare i Nordmaling har under lång tid på ett mycket yrkeskunnigt och målmedvetet sätt utvecklat sitt företag och detta dessutom till fromma för Regionens industriella näringslivsutveckling.”

Årets Unga Företagare i Nordmaling är Anna Hägg, med företaget Levinn Home AB Nordmaling. Motiveringen lyder:

”Årets unga företagare har genom sitt yrkeskunnande och kreativitet på ett bra sätt kompletterat ortens varuutbud. Detta till gagn för medborgarna och därmed den totala näringslivsutvecklingen.”

Under kvällen utdelades även ett Mästarbrev i Urmakaryrket till Per-Erik Bylund, med företaget Olofsfors urmakeri och hantverk.

 

Fler nyheter från Företagarna