För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tre snabba frågor till Årets Företagare Lycksele

Publicerad 25 nov 2019
Christer Hedlund, Maxmoduler AB utsågs under Guldkalaset till Årets Företagare i Lycksele. Vi passade på att ställa några frågor till honom.
Christer Hedlund, Årets Företagare i Lycksele 2019

Under festliga omständigheter delades Årets Företagare ut till Christer Hedlund på Maxmoduler. 

Vad betyder för dig det att ha utsetts till Årets Företagare?

Det känns hedrande och jag blev faktiskt rörd precis när mitt namn ropades upp i prisceremonin. Rörd av den anledningen att någon utifrån har sett den resa vi gjort med bolaget och kanske också i någon mån förstår vilket jobb vi gör varje dag och att man som företagsledare många gånger får försaka andra saker i livet för att bolaget går i första hand.

Priset i sig tycker jag är en klapp på axeln och ger energi att fortsätta resan framåt. Ytterligare en dimension är att jag tycker att det finns ett värde marknadsföringsmässigt mot våra kunder då Årets företagare nomineringen ger en seriös stämpel.

Vad tycker du är det bästa med att driva företag i Lycksele?

Finns många bra saker med att driva bolag i Norrlands inland och Lycksele i synnerhet. En av de bästa delarna är att vi har låg omsättning på personal, vilket ger en bra förutsättning för att jobba effektivt och konsekvent mot våra kunder. En annan viktig sak är att vi är duktiga på samarbeta företag emellan, det finns en form av ”Gnosjö-anda” i bygden.

Vilka utmaningar ser du?

VI ligger långt från våra större marknader vilket är en utmaning med en hel del resor och förstås även långa transporter för våra leveranser.

Stort tack och än en gång grattis!

 

Fler nyheter från Företagarna