För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Lycksele

Publicerad 19 nov 2019
Företagarna Lycksele delade i vanlig ordning ut priset för Årets Företagare under Guldkalaset och vinnare är Christer Hedlund, Maxmoduler AB.
Christer Hedlund, Maxmoduler AB, Årets Företagare i Lycksele

Under mycket festliga omständigheter - på Guldkalaset - delades ett flertal priser ut till företag och även en förening som betyder mycket för Lycksele.

Företagarnas prestigefyllda utmärkelse Årets Företagare gick i år till Christer Hedlund på Maxmoduler AB och motiveringen lyder:

Årets Företagare är den urtypiske entreprenören som med stora ekonomiska risker, en stor portion mod och en hel del hårt arbete lyckats i en tuff och konjunkturkänslig bransch. Företagaren har på bara ett par år utvecklat sitt företag från en relativt smal nisch till en betydligt bredare och större marknad. Vidare har företaget utvecklats till ett av de viktigare i Lycksele och sysselsätter med god lönsamhet många människor. Dessutom har företagaren tid och engagemang att engagera sig i samhällsfrågor för att även på detta sätt bidra till att utveckla Lycksele till en attraktivare ort.

Dessutom prisades 

  • Årets Microföretag: Tannsele lantbruk AB
  • Årets Hållbarhetsföretag: Gold of Lappland
  • Årets Butik: Circle K
  • Årets Export/Importföretag: Lycksele Träförädling AB
  • Årets Tillväxtföretag: Vallners El & Mekaniska AB
  • Årets Guldklimp: SmåA:s styrelse
  • Årets Mediepris: Lycksele Ateljé

Under galan delade Företagarna Lycksele även gesällbrev ut till Linda Konradsson.

 

 

Fler nyheter från Företagarna