För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välfärdsskaparna i Bjurholms kommun

Publicerad 26 mar 2019
Idag släpper vi rapporten Välfärdsskaparna där vi undersökt hur viktiga småföretagen är för kommunernas skatteintäkter och välfärden. Småföretagen bidrar med 34 miljoner kronor till Bjurholms kommun.
Skatteintäkter Bjurholms kommun

Sedan 1990 har det skapats 96 jobb i småföretagen i Bjurholm.  Nästan alla företag vill växa och därmed skapa fler jobbtillfällen.  Jobben som skapas i de privata företagen genererar inte bara inkomster till de anställda utan också skatteintäkter till vår gemensamma välfärd.

Kommunen använder skatteintäkterna för att bygga och underhålla gator, vägar, parkering och parker, till idrotts- och fritidsanläggningar, till skolor, bibliotek, räddningstjänsten, till ekonomiskt bistånd, till miljöinsatser m.m.

Företagarna tillsammans med alla anställda i småföretagen står för 34 procent av kommunens skatteintäkter vilket motsvarar 34 miljoner kronor.Bjurholm per sektor.JPG

Taggar
Fler nyheter från Företagarna