podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Maskinverkstad korades till Årets Företagare i Säffle

Publicerad 7 jun 2023
Nu har Årets Företagare i Säffle utsetts!

Priset till Årets Företagare i Säffle delades traditionsenligt ut i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni i Säffle. Det var inför en stor publik som firandet ägde rum och både vinnare och publiken fick vänta med stor spänning! Priset delades i år ut till familjeföretagarna Gerone, Joakim och Kristin Fransson som tillsammans äger och driver maskinverkstaden Gerone Fransson Maskin AB.

- Det här är så overkligt och samtidigt så roligt för oss, sa de nykorade vinnarna  och tillade:

- Det finns verkligen så många att tacka för att detta ska vara möjligt, våra familjer som alltid stöttar och tror på oss, våra anställda som gör ett sånt jädra gött jobb, det drivet och engagemanget de har är helt otroligt! Vi vill även tacka samarbetspartners, framförallt ett stort tack till Axima för ett fantastiskt samarbete! Och sist men inte minst vad gör vi utan våra kunder! Ett stort tack till alla!

Vinnarmotivering:
Årets Företagare har service i blodet och är kända för sin breda kompetens och sitt lösningsfokus. Man har dessutom visat att det är fullt möjligt att utveckla oh skala upp sin verksamhet och ha fötterna kvar i myllan. Sedan starten 2007 har företaget vuxit i stadig takt, både lokal- och personalmässigt. I December 2021 stod den nya verkstaden klar, en satsning som säkrar upp för nästa generation och en fortsatt positiv utveckling. Årets företagare i Säffle 2023 är Gerone, Joakim och Kristin Fransson.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna