För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Sunne - Årets Förening?

Publicerad 2 okt 2020
Inför Företagarnas “Årets Förening 2020” är Företagarna Sunne nominerade i inte mindre än tre av sex kategorier! Prisutdelningen äger rum den 15 oktober och Sunne har chans att kamma hem utmärkelserna för Årets Förening, Årets Event och Årets Påverkare.

För Frydalsbygden berättar Rickard Lindqvist, ordförande i Företagarna Sunne, i samband med deras uppmärksammande av nomineringarna att det hänt mycket i både föreningen och kommunen. Han nämner bland annat skolfrågan men lyfter även hur föreningen under krisen lagt om och anpassat verksamheten. Man har jobbar med mindre eventen och fokuserat på att hjälpa medlemmar och företag i Sunne. 

Att Företagarna Sunnes event “Tjejkväll på Selma Spa” nominerats till Årets Event tycker Rickard Lindqvist är extra roligt. Det var nämligen ett event som drevs av två relativt nya styrelseledamöter, Majsa Ileborg och Hanna Jonsson.

- Det känns hedrande och roligt för hela styrelsen. Vi är sex personer som jobbar ideellt, sådana här nomineringar ger ny energi att fortsätta. Vi är väldigt stolta och glada. Säger Lindqvist till Frykdalsbygden.

Läs artikeln här 

Fler nyheter från Företagarna