För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Drive in-bio på gång i Kristinehamn

Publicerad 3 jun 2020
12-13 juni väntar drive in-bio i Kristinehamn. "Vi vill göra något för Kristinehamnarna som känns tryggt och säkert" säger Marcus Andersson, Kristinehamns bio, som är en av arrangörerna.
Marcus Andersson från Ekman Invest/Kristinehamns Bio berättar om satsningen på drive in-bio.

Nu är det klart att Företagarna tillsammans med Kristinehamns lokala Volvohandlare Finnvedens Bil och Kristinehamns bio  arrangerar drive in bio i Kristinehamn. Eventet, som kommer äga rum på Finnvedens Bil fredag och lördag 12-13 juni, hoppas man ska kunna bli en uppskattad aktivitet bland Kristinehamnarna, berättar Marcus Andersson.

- Vi vill göra något för Kristinehamnarna och vi tror att många upplever det tryggt och säkert ur ett smittskyddsperspektiv att sitta i sin egen bil och inte behöva träffa folk men ändå få en trevlig upplevelse, förklarar han.

Då det är en av årets ljusaste veckor kommer det vara en sen föreställning för bästa kvalitet på filmen, så filmstart är halv elva på kvällen båda dagarna. Alla är välkomna, men de Volvokunder som har carpay-appen kommer få chans att ta plats först.

Hoppas på fortsättning

På grund av rådande regler så är det max 50 personer per visning.  Men blir evenemanget riktigt välbesökt kan det mycket väl bli en fortsättning efter coronatider, tror Marcus Andersson, så att fler kan komma per visning.

- Fokus är främst att glädja våra gäster som idag inte besöker vår bio. Men kanske kan vi sätta en ny trend så att vi kan genomföra drive-in bio för massor av människor sen när restriktionerna släpper. Sen är det alltid fantastiskt att hitta så här bra samarbeten som vi nu fått till med Företagarna samt Finnvedens bil!

Fler nyheter från Företagarna